izdelava-kuhinje-po-meri

Izdelava kuhinje po meri zajema popolno prilagodljivost

Izdelava kuhinje po meri je odlična možnost za najboljši izkoristek prostora, v katerem preživimo ogromno časa. Vsak si namreč želi, da bi se med kuhanjem, obedovanjem, druženju s prijatelji in družino ter klepetu s svojo boljšo polovico počutil kar se da sproščeno in udobno, zato je pomembno, da se posvetimo prav vsakemu detajlu. Pult, pomivalno korito, vtičnice, štedilnik in ostali pripomočki morajo biti obenem funkcionalni ter estetski. Tudi njihova postavitev mora biti skrbno premišljena, saj lahko v nasprotnem primeru pride do morebitnih nesreč.

V kolikor radi svoje najbližje razvajate z odličnimi obroki, ne smete pozabiti niti na zadosten prostor za shranjevanje. Kuhanje vam namreč ne bo v užitek, če pod in nad pultom ne bo dovolj polic in predalov za vso posodo in ostale pripomočke. Pri načrtovanju je res potrebno upoštevati vsako malenkost, zato vam svetujemo, da se za nasvet obrnete na strokovnjake GA+ kuhinje.

izdelava-kuhinje-po meri omogoca popolno prilagodljivost

GA+ kuhinje so strokovnjaki na področju izdelave kuhinj po meri

Prenavljate stanovanje oz. hišo in si želite popolnoma novega izgleda prostora, v katerem boste pripravljali svoje najljubše jedi? Ali pa opremljate novogradnjo, v kateri lahko prepustite svoji domišljiji prosto pot? Čeprav je nakup opreme pri novogradnjah malce enostavnejši, saj lahko prilagajamo tloris po svojih željah, pa je vseeno potrebno dobiti pravo idejo za kuhinjo.

Če nimate točne predstave, česa si sploh želite, vam bodo strokovnjaki z veseljem priskočili na pomoč. Ker imajo na področju pohištva in bele tehnike dolgoletne izkušnje, znajo rešiti prav vsako prostorsko težavo. Vedo, kakšna postavitev je najbolj funkcionalna, katere materiale je mogoče med seboj kombinirati, kakšen stil je trenutno najbolj priljubljen in še in še. Njihovo poslanstvo je, da prisluhnejo željam svojih strank ter jim ponudijo izdelavo kuhinje po meri. Vse skupaj poteka hitro in brez skrbi, zato boste z njihovimi storitvami zagotovo zadovoljni.

Ste brez ideje za kuhinje?

Za nasvet pa vam ni potrebno obiskati njihove poslovalnice, temveč lahko enostavno pobrskate po njihovi spletni strani, kjer boste našli številne ideje za kuhinje. Objavljeni so namreč številni projekti zadovoljnih strank, ki vam bodo zagotovo vzeli dih. Navdih boste dobili ne glede na to, kakšnega stila si želite, saj se lahko virtualno sprehodite tako po svetlih in modernih prostorih, kot po temnejših, rustikalnih in tradicionalnih prostorih. Prav vsak projekt je zgodba zase, kar boste ob ogledu fotografij tudi začutili. Zaposleni veliko časa in znanja vložijo v oblikovanje vsakega detajla posebej, zato prav vsaka kuhinja izgleda popolno.

Številne ideje za kuhinje pa lahko dobite tudi ob prebiranju nasvetov, ki so jih napisali strokovnjaki z ogromno izkušnjami. Kot že rečeno, je opremljanje jedilnice in prostora za kuhanje zelo pomemben projekt, zato se je potrebno načrtovanja lotiti sistematično. Čeprav si morda že sedaj predstavljate bodoči izgled vašega najljubšega prostora, pa je vseeno potrebno skrbno izbrati materiale, barvo pulta in omaric, velikost odlagalnih površin in podobno. Pri izbiri opreme je potrebno upoštevati dimnezije in obliko prostora ter količino sončne svetlobe, zato se pri strokovnjakih najprej posvetujte, če je vaša ideja sploh izvedljiva.

ideje-za-kuhinje

3D izris kuhinje olajša načrtovanje

Ste se odločili za določeno postavitev, barve in materiale, a si ne predstavljate točno, kako bi vse skupaj dejansko izgledalo? Svetujemo vam, da se odločite za 3D izris kuhinje. S pomočjo animacije boste dobili boljšo predstavo, ali vam je kombinacija izbranih materialov všeč, kako bodo postavljeni določeni elementi, poleg tega pa vam bodo strokovnjaki svetovali, kako bi celotna postavitev lahko izgledala še bolj estetsko.

Na spletni strani GA+ kuhinje enostavno rezervirajte brezplačen in neobvezujoč termin, ko bi se radi oglasili v njihovi poslovalnici. Pred obiskom vam sicer priporočamo, da prostor dobro izmerite, saj bo tako načrtovanje precej enostavnejše. Ne skrbite, če ne bodo dimenzije povsem natančne, saj bodo terenski strokovnjaki pred končnim naročilom še enkrat preverili njihovo točnost.

3d-izris-kuhinje za realno predstavo

Terenskega strokovnjaka pričakajte kar na domačem pragu

Za 3D izris kuhinje vam sicer ni potrebno zapustiti zavetja svojega doma, saj terenski strokovnjaki izris opravljajo kar na domu! Svetovalec najprej izmeri prostor do milimetra natančno, vam nato predstavi barvne sheme, različne materiale, modele in druge detajle, na katere morda sami ne bi niti pomislili, ter prisluhne vašim željam in potrebam. Na podlagi skupne rešitve opravi matrični 2D in 3D izris, tako da dobite povsem realen občutek, kako bo novo opremljen prostor izgledal.

Prav vse elemente je v sistemu mogoče po globini, širini in višini po potrebi povečati in pomanjšati po 150 mm. Prednost izrisa na domu je tudi, da si lahko materiale in barvne sheme ogledate v domači svetlobi ter tako lažje ocenite, ali se boste med kuhanjem in obedovanjem dobro počutili. Vse skupaj v sproščenem vzdušju in domačem okolju traja približno 1 do 2 h, tako da načrtovanje mine, kot bi mignil. Strokovnjaki se namreč zavedajo, da v današnjem, vedno hitrejšem tempu, prav nihče ne želi izgubljati časa z vožnjo v poslovalnico in čakanjem v zastojih na cesti. Izris, načrtovanje in končno izdelavo kuhinje po meri vam zato želijo čimbolj olajšati in poenostaviti celoten proces.

kuhinja v crni barvi